kop lotuskring


Home page  Foto`s  Terug  Gastenboek                
 

 

Belevenissen van onze lotus Frieda in het

Albert Schweitzer ziekenhuis

frieda

 

Na aangekomen te zijn met Els en Gerda ( het verliefde stelletje ) kwamen we in de ruimte, die voor ons beschikbaar gesteld was door de mensen die het allemaal regelden, en was het er al een gezellige drukte zoals gewoonlijk.
 
Om 19.00 uur ongeveer werden we naar onze afdelingen gebracht, en kon je je inleven in je rol die je ging spelen.
Voor mij was het een makkelijke rol, omdat ik er in het echt ook mee bezig ben. Alles ging bij mij over een maagverkleining en het eetpatroon na de operatie.
 
Dus ik had een afspraak bij de diëtiste.
 
Ik werd bij haar gebracht door een man, en zij ( de diëtiste) dacht dat ik een echte afspraak had, omdat ik een paar vragen had over eetproblemen die dus kan krijgen na zo`n operatie. Toen ik mijn jas uit deed had ze pas in de gaten dat ik dus een lotus was en het allemaal speelde , dat was wel lachen, want ze had echt zoiets van ooo ben jij een lotus, ik dacht dat je een echte patiënt was, nou en toen was het ijs wel gebroken tussen ons, want toen was het gewoon een erg leuk gesprek. Toen werd er op de deur geklopt en kwam er iemand zeggen dat er een explosie was geweest en dat we weg moesten gaan via de brandtrap. En snel erna werd ik met nog iemand via de brandtrap naar buiten geloosd.
 
Wat heel gek was, was dat we binnen echt niets gehoord hadden van de explosie, en de tumult die was ontstaan daardoor.
 
Toen we buiten waren werden we opgevangen door mensen die in de gang alles volgens mij onder controle hadden, want het ging er rustig aan toe.
Snel erna was ik afgemeld en was mijn rol uitgespeeld, en kon ik wachten op de rest.
 
Vond het weer een leuke oefening waar ik altijd zelf weer wat van leer, dus op naar de volgende oefening en hoop ik ook weer van de partij te zijn.
 


Groetjes
Frieda

 

voor foto`s klik hier