kop lotuskring


Home page  Foto`s  Terug  Gastenboek                
 

 

koos

Belevenissen van onze lotus Koos

tijdens het examen Lotusslachtoffer     

 

Ongevaltoedracht

Vier simulatie slachtoffers gaan op zaterdagmorgen 27-11-2010 rond  7.00u richting carpool plaats Heinenoord  slachtoffers zijn absoluut niet zenuwachtig, er druk gespeculeerd over wat gaat komen en wat komt er dan ? Ad komt …… aanrijden Ook onze Ad geheel ontspannen.

Dan stappen vier simulanten slachtoffer s en een studieleider in de auto die met hun allen op weg gaan naar Nieuwegein waar geloof ik een examen gaat plaatsvinden

Dit was de situatie vanaf het moment dat de situatie normaal was, tot het moment dat het ongeval heeft plaats gevonden.

 

Ongevals situatie

Vier simulatie slachtoffer s, een cursusleider en een routeplanner die inmiddels allen wat gespannen waren geraakt arriveren in Nieuwegein bij een school genaamd SPBU.

Alles wordt uitgeladen en naar de kantine van de school gebracht eerst een paar trappen op, een kop koffie drinken en een heel  klein beetje zenuwachtig  geworden worden alle benodigdheden weer een paar trappen lager gebracht .

 

Enscenering

Een hele kudde simulatie slacht offers en een kleine kudde cursus leiders komen op de plaats waar het ongeval  (examen)eigenlijk nog moet plaats vinden, een drukte van jewelste dan begint het eerste gedeelte van het ongeval Het bijkomen uit bewusteloosheid alle attributen worden klaar gezet, en het ongeval kan beginnen.

Na de middag zou het laatste deel van het ongeval zich voltrekken waarbij de kudde studieleiders opeens is gegroeid. Onze eigen Lydia komt ons allemaal nog even ondersteunen.

 

Grimeren

Na dat alle onderdelen van het ongeval (examen ) zijn afgehandeld  gaan de beide kuddes weer terug naar de kantine waar inmiddels de spanning  al aardig begint op te lopen.

 

Acteren.

Nou dit was pas echt Acteren we waren natuurlijk geen van alle gespannen ( nu jok ik geloof ik een heeeeel  klein beetje.)

Eindelijk komt de examencommissie met de uitslag van het examen ALLEMAAL  geslaagd  geweldig

Eindelijk dat zo fel begeerde diploma. Dan gaat de hele kudde weer terug naar de hoekschewaard waar we heerlijk gaan nagenieten van het behalen van ons diploma

 

 

 

Ad , Lydia en Ilona,

Heel erg bedankt voor jullie inzet van de afgelopen weken,  dit heeft allemaal geleid tot dit resultaat

 

Groetjes  koos van de Vooren